single.php

Website informatie

West Siberische Laika info en officiele FCI kennels voor : de West Siberische Laika, Westsibirischer laika, westsibirische laika, West Siberian Laika, Zapadno Sibirskaia Laika, laika Siberie occidental: ‘Arctic Legend (eerste Laika kennel in Nederland) en Legend of Flaxfield’, erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied NL en de Koninklijke Maatschappij St. Hubertus B. Wij, Chris en Joep van de Vlasakker Eisenga, zijn door onze kynologie hobby, fokkers van de West Siberische Laika en heten U middels deze site welkom om meer informatie te krijgen mbt: het ras West Siberische Laika in het algemeen, onze honden en pups, en om middels onze foto’s U een blik te laten werpen op onze ‘honden’reizen van een wandeltocht bij de Inuit op Groenland, tot en met het ontmoeten van Evenken in Siberie en de landen waar de door ons geliefde honden vandaan komen.

Alle materiaal, teksten en foto’s welke middels deze site en internet te zien zijn, mogen uitsluitend worden overgenomen, na schriftelijke toestemming van Chris en Joep van de Vlasakker Eisenga. Er geld copy-right. Indien de foto’s zonder toestemming gebruikt worden, zien wij ons genoodzaakt een rekening te sturen.


  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves