template-foto

Foto gallerie


Deze fotogallerie bestaat uit enkele fotofragmenten van het samenleven met onze honden. Wij wonen in het bos en onze honden leven in en rondom ons huis. Ook hebben zij een halve hectare bos, het loupy-bos ter beschikking. Dit bos is gebouwd voor de oude dag van opvang wolvin loupy. In dit bos, kunnen de honden volledig hond zijn, rennen, spelen, muizen vangen, holen graven en op hun heuvel in de zon uitrusten.

Omringd door onze honden

Wij werken beide thuis en zijn dus ook tijdens ons werk, door onze honden omringd. Ook tijdens onze reizen zijn we zoveel mogelijk vergezeld door onze West Siberische Laiki. Slapen in de open lucht, een tent, een luxe hotel, eten in een restaurant, bij een kampvuur, in een hut of huis, een paardrijdtocht, een zeiltoer op de noordzee, een boottocht naar de middelandse zee, een kanotocht op de Lesse of in Siberie, jagen op wildzwijn in de Ardennen of jagen op Eland in Finland, beren ruiken in de Oekraine, een wandeltocht op Groenland, een sledetochtje 3250 meter hoog op het Jungfraujoch, wolvenonderzoek in Bialowieza, een vlucht met de havik enz. is voor ons pas compleet met de soort: Hond.

Belangrijk voor onze laiki

Wij reizen naar mooie plekken, voor onze honden is het niet zo van belang waar ze zijn, maar met wie. Voor onze West Siberische Laiki is het belangrijk dat ze erbij zijn en samenwerken met de soort: Mens.

Ongeldige URL gegeven.


  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves