single.php

Website informatie

Deze IJslander website werpt een blik op de IJslanders, de kudde IJslandse paarden en de drie shetlanders van Chris en Joep van de Vlasakker Eisenga. Tevens geeft deze site de mogelijkheid om te kijken welke activiteiten en workshops er georganiseerd worden op

‘LA FAYE’  ICELANDIC HORSE CENTRE

in de het NATUURPARK Perigord/Limousin Dordogne Frankrijk mbt  het IJslands paard en trektochten met IJslanders. Zie ons hoofdstuk: Activiteiten en trektochten.

Na een tijdelijke stop, gaat IJslander stoeterij Fra Horakri weer IJslandse paarden fokken. We hebben twee IJslandse hengsten uit IJsland geïmporteerd die voldoen aan onze fokcriteria (stabiele, goed toltende trailpaarden) en waarvan we al meerdere generaties afstamming van kennen. Van onze toekomstige veulens zullen er te koop komen. Samen met door ons, op ons fokdoel, geselecteerde volwassen verkooppaarden zullen deze te zien zijn in het hoofdstuk: ijslanders te koop

Joep rijd sinds zijn twaalfde paard en heeft zijn eerste IJslander, 20 jaar geleden, uit IJsland geïmporteerd. De zwangere bonte merrie Kotra fra ytri kongsbakki (1987), werd daardoor stammoeder van stal fra Horakri. Voor meer informatie over IJslander stal Fra Horakri zie het hoofdstuk: stalinformatie

Voor informatie over onze IJslanders en rasinfo over Ijslandse paarden in het algemeen, zie hoofdstuk: rasinformatie

Voor een foto-impressie  van onze IJslandse paarden en hun leefomgeving: zie de fotogalerie

Voor alle materiaal dat middels deze website te zien is geld copy-right: Het gebruik is uitsluitend toegestaan bij schriftelijke toestemming van Joep en Chris van de Vlasakker Eisenga. Bij niet geautoriseerd gebruik, zien wij ons genoodzaakt een rekening te sturen.

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks