single.php

wandelen met honden in de ardennen

Spannend en mooi

Van tijd tot tijd organiseren wij hondewandelingen. Deze hondewandelingen vinden meestal plaats rondom ons landgoed ‘Spineusart’, in de prachtige bossen van de Belgische Ardennen en de Famenne. Een gebied dat zeer afwisselend is met prachtige eiken -en beukenbossen, naaldbossen. Spannende rotsen worden afgewisseld met mooie kabbelende riviertjes en prachtige vergezichten. Het karstgebergte om ons heen heeft spannende druipsteen grotten en een zeer rijke flora en fauna.

Speciale mogelijkheden

Er worden verschillendewandelingen aangeboden voor: Individuele wandeltocht, groepswandelingen, packsacktochten, educatieve wandelingen en/of heropvoedingswandeling met erkende gedragsbegeleider en voor de poolhondenliefhebbers bestaat er een speciale winterwandeling. Verder zijn er ook mogelijkheden speciale themawandelingen te organiseren bv een verjaardagswandeling, kennelreuniewandeling, een midzomerwandeling, nieuwjaarswandeling enz.

Kampvuur

Al de wandelingen kunnen naar behoefte worden uitgebreid met een kampvuur-maaltijd en kampeermogelijkheid.

kampvuur


  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves